Congressen

Controverses bij reanimatie.
Wat werkt en wat werkt niet tijdens een reanimatie?
Controversiële onderwerpen zijn de reanimatie met uitsluitend borstcompressies, het gebruik van adrenaline, geavanceerde luchtwegen en controle van de lichaamstemperatuur.

Er zijn genoeg netwerk- en sociale kansen en je kunt meedoen aan een of meerdere skills workshops, of kijken hoe teams presteren tijdens onze European CPR Competition?

Het ERC-congres, Reanimatie 2019, zal worden gehouden in Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië.

Reanimatie 2019 belooft een frisse en opwindende update te geven over controverses in de reanimatiewetenschap, -richtlijnen en -praktijk.


Als interdisciplinaire raad is de Europese Reanimatie Raad (European Resuscitation Council – ERC) de perfecte organisatie om een ​​uitgebreid hoofdstuk binnen de urgentie geneeskunde te organiseren.

Kom en luister naar de heetste controverses in de reanimatie wetenschap, – onderwijs en – implementatie, en krijg inzicht in oplossingen voor deze controverses.

Maar tegelijkertijd, probeer eens een of meer aangeboden geavanceerde vaardigheidsworkshops, of kijk hoe teams presteren tijdens onze internationale reanimatiecompetitie! Grijp de kans om te netwerken met internationale experts en presenteer uw onderzoek aan belangrijke opinieleiders.

Reanimatie 2019 belooft een opwindende update te geven over alle aspecten van reanimatiewetenschap, -richtlijnen en -praktijk.

Deze pagina is voorbehouden voor de leden van de Belgian Resuscitation Council.
Log in om verder te lezen.

Cette page est réservée aux membres du Conseil belge de réanimation.
connectez-vous pour continuer à lire